Al van kindsbeen af ben ik gepassioneerd door dieren. Tijdens mijn tienerjaren vertoefde ik wekelijks op de manège en ging ik geregeld langs bij mijn verzorgpaard Magic. Niks was me teveel als het om die prachtige, krachtige en bovenal eerlijke dieren ging.

Tijdens mijn hogere studies en daarna universitaire studies werden bepaalde waarden heel duidelijk en mijn passie voor dieren bleef ook nazinderen. Na mijn vervolgopleiding om te kunnen lesgeven, wist ik meteen dat ik aan de slag wilde met mensen.

In 2010 volgde ik de beroepsopleiding Equicoaching L1 en daarna was het plaatje compleet : de perfecte mix om te kunnen werken met paarden en mensen. Niet lang daarna kon ik met een nieuw hoofdstuk beginnen : Equiben zag het licht.

Blisk, Orlando (de pony’s) en Albatros, Chelsey en Kapello (de paarden) maken tot op vandaag de dag een belangrijk deel uit van ons gezin en hebben me doen inzien dat zelfs “het onmogelijke, mogelijk is”.

Moon verhuisde sinds 2014 naar een ander warm nest, zijn foto blijft op de nieuwe site staan, want ik ben hem dankbaar voor de mooie herinneringen.

In januari 2016 hebben we helaas afscheid moeten nemen van Woody, een fijne coach maar vooral een pony met een warm hart. Hij is er in elke coaching altijd een beetje bij.

Hij toonde me ook dat “woorden meer zijn dan alleen maar woorden”, laat dit ook voor jou een prikkel zijn om kennis te maken met Equiben, met Equicoaching.

Een speciaal woordje van dank aan iedereen die in mij geloofde om Equiben te realiseren, aan iedereen die me het vertrouwen schenkt om met hem/haar aan de slag te gaan. Ik noem geen namen, iedereen weet wel wie ik bedoel.

Dank ook aan onze drie dochters, zij zijn mijn dagelijkse leermeesters en coachees.